Jäsenkirje 1/2021

Jäsenkirje 1/2021

2.2.2021

Talvinen tervehdys!

Kevätkauden tunnit ovat pyörähtäneet hyvin käyntiin. Tällä hetkellä tunnit ovat kuitenkin kaksi viikkoa tauolla 1.2.-14.2. Jyväskylän kaupungin poikkeusolojen johtoryhmän päätöksellä korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Toivottavasti tämän jälkeen pääsemme jatkamaan kauden loppuun suunnitellusti, eli huhtikuun loppuun.

Talvilomaa vietämme viikolla 9.

Jäsenmaksun maksaminen:

Kevätlukukauden toimintamaksu on 60 €/osallistuja. Maksu tulee suorittaa seuran tilille kahden viikon kuluessa ryhmässä aloittamisesta. Erillistä laskua emme lähetä.

Tunneilla on mahdollisuus käydä kokeilemassa kerran maksutta.

Seuran tilinumero on:  FI46 5290 1640 0101 67.

Viestiksi osallistujan nimi ja ryhmä (ajankohta ja paikka).

Seuran vuosikokous pidetään 24. maaliskuuta klo 18.00 alkaen  etäkokouksena Teamsissa.
Osallistumislinkin vuosikokoukseen saat laittamalla viestin osoitteeseen info.jtnv@gmail.com.
Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan vuosikokoukseen.

Kutsu mukaan hallitustoimintaan
JTNV:n hallitus toimii vapaaehtoispohjalta, ja etsimme joukkoomme uusia hallituksen jäseniä parin pitkäaikaisen toimijamme jäädessä pois elämäntilanteiden muuttuessa. Jos tunnet innostusta yhdistystoimintaan, ja haluat olla mukana luomassa hyvää liikunnallista pohjaa lasten ja nuorten elämälle, tervetuloa mukaan hallitustoimintaamme!

Seuran arvoina ovat matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksien tarjoaminen lapsille, sekä laadukas ja iloinen tuntitarjonta. Hallituksessa on tarjolla monenlaisia tehtäviä kiinnostuksen ja osaamisen mukaan, mm. jäsenrekisterin ja nettisivujen ylläpito, ohjaajavastaava jne. Toiminnan kehittämiseksi uudet ideat ja ajatukset ovat aina arvokkaita seurallemme.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan mukana JTNV:n hallituksessa, olethan yhteydessä:

pj. anna-leena.sahindalat)jyvaskyla.fi tai vpj. mira.autio(at)gmail.com.

Lisää tietoa seuran toiminnasta löytyy https://jtnv.sporttisaitti.com/seura/

Löydät meidät myös Facebookista  Jyväskylän Tanssi- ja Naisvoimisteluseura ry

TERVETULOA ILOISEEN JA LIIKKUVAAN JOUKKOOMME!