Jäsenkirje 1/2024

2.1.2024

Jäsenkirje 1/2024 

Tammikuinen tervehdys!  

Vuodenvaihteen ansaitut vapaapäivät on kohta vietetty ja katseet suuntautuvat kevätkaudelle. Kevätkauden tunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaan maanantaista 8.1.2024 eli loppiaisen jälkeen. Talvilomaa vietämme viikolla 9 ja silloin ei ole tunteja. Seuran kevätkauden päättäjäisiä vietämme yhteisesti Kevätjumpan merkeissä toukokuun alussa. Siitä tietoa myöhemmin.

Kevätkauden tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli jatkat samassa ryhmässä. Ilmoitathan ohjaajalle mikäli et aio jatkaa samassa ryhmässä. Toisella tunnilla voit käydä kerran maksutta kokeilemassa, vaikka kaverin kanssa.   

Johtuen Jyväskylän kaupungin talouden tasapainottamistoimista seuramme salivuorot ovat olleet syyskuusta 2023 alkaen maksullisia. Tästä syystä otamme 1.1.2024 alkaen käyttöön jäsenmaksun 10 euroa, jolla jäsen harrastaa koko kalenterivuoden. Kausimaksu on 70 euroa. Yksittäisen tunnin kertamaksu on 8 euroa. JTNV:n hallitus toimii vapaaehtoisvoimin, eikä seuralla ole palkattua hallintohenkilöstöä, joten harrastusmaksuilla katamme salivuokrat sekä ohjaajien palkat. Tavoitteena on turvata toimintamme jatkuvuus tulevinakin vuosina. Toivomme, että seuramme harrastajat jatkavat maksun korotuksesta huolimatta harrastamista myös vuonna 2024. Mikäli tästä on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.  

Vuoden 2024 jäsenmaksu on siis 10 euroa (koko vuosi 2024) ja kevätkauden toimintamaksu on 
70 €/osallistuja. Eli maksa keväältä yht. 80 euroa (jäsenmaksu 10€ + kausimaksu 70€). 
Erillistä laskua emme lähetä. Maksa maksu tammikuun aikana.

Seuran tilinumero on: FI46 5290 1640 0101 67. 

Viestiksi osallistujan nimi ja ryhmä (ajankohta ja paikka).   

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://jtnv.sporttisaitti.com/ 

Löydät meidät myös Facebookista  Jyväskylän Tanssi- ja Naisvoimisteluseura ry 

LIIKUNNALLISTA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 

Terveisin JTNV:n hallituksen väki