Jäsenkirje 1/2023

5.1.2023

Jäsenkirje 1/2023 

Tammikuinen tervehdys! 

Vuodenvaihteen ansaitut vapaapäivät alkavat olla kohta vietetty ja nyt katseet suuntautuvat kevätkaudelle. Kevätkauden tunnit jatkuvat lukujärjestyksen mukaan maanantaista 9.1.2023 eli loppiaisen jälkeen. Talvilomaa vietämme viikolla 9. 

Kevätkausi loppuu 28.4.2023 ja kauden päättäjäisiä vietämme seuran yhteisen Kevätjumppatapahtuman merkeissä viikolla 18. Kevätjumppatapahtumassa ryhmillä on mahdollisuus esiintyä ja näyttää talven aikana opittuja taitoja.

Kevätkauden tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua mikäli jatkat samassa ryhmässä. Ilmoitathan ohjaajalle mikäli et aio jatkaa samassa ryhmässä.
Toisella tunnilla voit käydä kerran maksutta kokeilemassa, vaikka kaverin kanssa.   

Kevätkauden toimintamaksu on 60 €/osallistuja. Erillistä laskua emme lähetä. Maksa maksu tammikuun aikana. Syyskauden maksu tulee olla maksettuna nyt uuden kauden alkaessa. Hoidathan maksun pikaisesti, mikäli se on unohtunut.  

Seuran tilinumero on:  FI46 5290 1640 0101 67. 

Viestiksi osallistujan nimi ja ryhmä (ajankohta ja paikka).   

P.S.Uusi tunti on alkamassa 10.1. alkaen, käykäähän kokeilemassa:

Supersankarit (monipuolinen liikuntakerho 7-10 -vuotiaille tytöille ja pojille)

Tiistaisin klo 18.15 – 19.15 Kangasvuoren päiväkoti/koulun sali

Tunnilla pääsee oppimaan perusliikuntataitoja menevän musiikin tahdissa ohjaajan johdattelemana. Opetellaan erilaisia hyppyjä, kuperkeikkoja, kärrynpyörää ja tasapainoilua. Tunnilla erilaiset motoriset taidot ja rytmitaju kehittyvät kuin huomaamatta.  Ohjaajana tanssinopettaja Vera Pekkonen. Tervetuloa liikkumaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä, jossa pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä!

Puistokoulun 7-12 v. akrobatiatunnilla myös hyvin tilaa torstaisin klo 16.15-17.00!
Ohjaajana ihana Hanna.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://jtnv.sporttisaitti.com/ 

Löydät meidät myös Facebookista  Jyväskylän Tanssi- ja Naisvoimisteluseura ry 

LIIKUNNALLISTA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!